Az első szám 2004 őszén

2009.06.06. 00:22

Mégse akartam úgy elkezdeni feltölteni az archívumot, hogy egy szót sem ejtek a kezdetekről. 2004-ben kerültem a gimibe, akkor a Rikkancs már egy jól menő, több éves múltra visszatekintő lap volt. Mondtam Katica tanárnőnek, aki első magyar órán hívott minket a csapatba, hogy néha írok valamit... Egy hét múlva Molnár tanár úr szertárában találtuk magunkat Döncivel, mint tördelő-szerkesztők. És a munka elkezdődött.

Kriszta volt a főszerkesztő, együtt mutattuk meg a kefelenyomatot Jancsi bácsinak, aki eléggé lesújtó véleménnyel volt, ami az összképet illeti. Persze, az a szám visszaesés volt az előző évhez képest, de Kriszta és Katica tanárnő összefogták a csapatot és tartalmat vittek az újságba. Mi pedig bíbelődtünk a külcsínnyel és a technikával. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lényeg a lényeg, következzen a 2004/5-ös tanév első-második, összevont száma, a kék köntösbe bújtatott (Döncivel közösen számunkra első) Rikkancs tartalma. (Az Archívum címke a mi négy évünket igyekszik felölelni és közreadni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr211166622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása