Blogra fel!

2008.09.27. 11:00

Hála Istennek, új kor kezdődik a Rikkancs éltében. Interaktívak leszünk, elkezdünk blogolni. Miért pont most? Mert meguntam, hogy HTML-ben formázzak minden egyes cikket, mielőtt felteszem a webre. Azt nem akartuk, hogy olvasnivaló nélkül maradjatok, szóval fokozatosan ideköltözünk. Így még ti is reagálhattok, bekapcsolódhattok munkánkba. Ha rájövök, hogy kell, lenyúzom és megbütykölöm a bőrét, addig viszont marad ez a felület. :) Türelem, tornaterem. És jó olvasást! :) Isten áldja a fejeteket! 

 

 

 

 

 

Hopsz, majdnem elfelejtettem. Hát nem minden netező tudja, kik vagyunk és miért terheljük a netes szervereket. Szóval a RIKKANCS a királyhelmeci gimnazisták lapja. A Szlovákia délkeleti csücskében fekvő Felső-Bodrogköz központjában, Királyhelmecen mintegy fél évszázada működik az a gimnázium, melynek diákja szerkesztik a Rikkancsot. Maga a lap csak az ezredforduló óta működik ezen a néven, s én 2004-től 2008-ig tartoztam munkatársai közé. Hála Istennek 3 évig főszerkesztője lehettem, Döncivel négy évig feleltünk a tördelésért, grafikáért és nyomdai előmunkálatokért. Mindezt Kopasz Katalin tanárnő és Molnár János tanár úr segítségével. Most már az új generáció csinálja a lapot, én csak a webtárhelyet kezelem, amit az archívum számára hoztunk létre: www.rikkancs.szm.sk Elég kevés szabadidőm van, az pedig macerás, hogy minden cikket od felrakjak, így inkább itt kezdem újra és remélem, az új írások is felkerülnek ide, beindulnak a hozzászólások, az oldal aktuális lesz, követi majd a Rikkancs mindennapjait. 

Isten áldja a fejeteket!

Gyurka

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rikkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr66684178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása